Informacja o ciasteczkach

Ta witryna korzysta z „ciasteczek” (czyli niewielkich plików tekstowych zapisywanych przez przeglądarkę w Twoim urządzeniu) w celu autoryzacji oraz zbierania statystyk.

Korzystając z tej witryny wyrażasz zgodę na używanie przez nią „ciasteczek” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

zamknij

Bakterie mlekowe w naszym otoczeniu

impreza numer: 254

Wszyscy na co dzień stykamy się z ogromną liczbą bakterii dobrych i takich, których nie lubimy. Czy wiesz, że dobre bakterie są spożywane praktycznie codziennie? Codzienne też spożywasz produkty powstałe dzięki nim – bakteriom mlekowym. Są to produkty mleczne, ale nie tylko. Podczas spotkania z nami dowiesz się, jakie bakterie pomagają ulepszać żywność i które produkty z Twojej lodówki dzięki nim powstają.

Wykonawcy

mgr inż. Jakub Boreczek - Instytut Biochemii i Biofizyki PAN

mgr inż. Magdalena Chmielewska-Jeznach - Instytut Biochemii i Biofizyki PAN

mgr inż. Katarzyna Kosiorek - Instytut Biochemii i Biofizyki PAN

Termin

30.09.2017: 10:00 - 16:00

Dostępność

Impreza jest dostępna dla osób na wózkach.

Wiek uczestników

Od 5 do 12 lat.

Liczba uczestników

12 osób. Decyduje kolejność przyjścia.

Typ

Dla dzieci

Forma

Pokazy

Organizatorzy

Ostatnia modyfikacja: .

Organizatorzy

Współorganizatorzy