Informacja o ciasteczkach

Ta witryna korzysta z „ciasteczek” (czyli niewielkich plików tekstowych zapisywanych przez przeglądarkę w Twoim urządzeniu) w celu autoryzacji oraz zbierania statystyk.

Korzystając z tej witryny wyrażasz zgodę na używanie przez nią „ciasteczek” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

zamknij

Bakterie mlekowe w naszym otoczeniu

impreza numer: 263

Wszyscy na co dzień stykamy się z ogromną liczbą bakterii dobrych i takich, których nie lubimy. Czy wiesz, że dobre bakterie są spożywane praktycznie codziennie? Codzienne też spożywasz produkty powstałe dzięki nim – bakteriom mlekowym. Są to produkty mleczne, ale nie tylko. Podczas spotkania z nami dowiesz się, jakie bakterie pomagają ulepszać żywność i które produkty z Twojej lodówki dzięki nim powstają.

Wykonawcy

Jakub Boreczek - Instytut Biochemii i Biofizyki PAN - prowadzący

Magdalena Chmielewska-Jeznach - Instytut Biochemii i Biofizyki PAN - prowadząca

Aleksandra Tymoszewska - Instytut Biochemii i Biofizyki PAN - prowadząca

Termin

01.10.2016: 10:00 - 15:00

Dostępność

Impreza jest dostępna dla osób na wózkach.

Wiek uczestników

Bez ograniczeń.

Liczba uczestników

15 osób. Decyduje kolejność przyjścia.

Typ

Dla dzieci

Formy

Film edukacyjny; Pokaz

Organizator

Ostatnia modyfikacja: .

Organizatorzy

Współorganizatorzy